Katalog

Med LionsHome hittar du vackra möbler och hemaccessoarer från högkvalitativa varumärken till bra pris från hundratals butiker. Skriv in din önskade produkt i sökfältet eller välj en kategori för att utforska vår katalog.
Möbler › Handla Nu
Hemtillbehör › Handla Nu
Trädgård › Handla Nu

Om LionsHome

Med LionsHome, du kan snabbt hitta möbler, hemaccessoarer, trädgårdstillbehör och mycket mer till billiga priser.

Med LionsHome.se, kan du snabbt och enkelt få nya idéer till ditt hem, din trädgård och mycket mer. Om du planerar att att möblera om ditt hem med hemaccessoarer eller trädgårdstillbehör kan det bli svårt att ta ett beslut. Med vår hjälp kommer ditt sökande att bli mycket enklare. Med vår hemsida kommer du hitta hem- och trädgårdsprodukter bekvämt och effektivt, samtidigt som du förses med topperbjudanden från våra partnerbutiker.

Det är ofta fallet att man efter att ha jämfört en stor mängd produkter hittar inspirationen till att välja de rätta möblerna för att skapa ett vardagsrum, sovrum, badrum, barnkammare, kök eller hall. Oavsett vad din smak är hjälper vi dig att hitta precis det du söker. Låt inspirationen från vår hemsida ge dig idéer!

Ge ditt badrum ett lyft med nya tillbehör som spegelramar, badlakan eller tvålbehållare för att skapa din personliga oas av välmående. Hemaccessoarer behöver inte vara dyra men kan ha en positiv effekt för känslan och upplevelsen av ditt hem.

Med hjälp av oss har du möjlighet att skapa dina barns drömrum. I vår katalog kommer du att lyckas hitta produkter som både bidrar med en känsla av trygghet utan att kompromissa med den lekfulla och kreativa atmosfören. Det finns exempelvis ett stort utbud av barnsängar där det är upp till dig att välja antingen den visuella eller funktionella upplevelsen av rummet. Kanske ska barnen få vara med under valprocessen för att få välja mellan princess- eller biltema eller kanske en mer återhållsam stil. Vi har ett stort utbud av tapeter och mattor, allt för att skapa dina barns drömrum.

Ett till rum i hemmet som har stor möjlighet till att utvecklas är köket. Med små justeringar kan du förvandla köket till den naturliga mötesplatsen för alla i familjen. Barstolar är ett bra ett bra alternativ för att utöka antalet sittplatser och därmed skapa en trevlig mötesplats för familjen - detta är även ett kostnadseffektivt aternativ.

Små förändringar i vardagsrummet som nya bilder, vaser, skålar eller mattor ger ofta en helt ny look till rummet som i sin tur kommer att uppmuntra dina gäster. Bläddra mellan förträffliga erbjudanden från våra partners butiker för att välja rätt möbler, hemaccessoare och tillbehör till din trädgård för att inreda ditt hem utifrån dina personliga önskemål.