Avtryck

LionsHome.se presenteras av:

LionsHome GmbH
Sophienstr. 16
10178 Berlin
Tyskland

E-Mail: info@lionshome.de (Skicka e-mail)
Telefon: +49 (0) 30 - 120 534 090

VD eller annan beslutsfattare: Michael Röcker
Huvudkontor: Berlin
Relevant Tingsrätt: Amtsgericht Charlottenburg • HRB 163781 B
VAT ID: DE299199773

Ansvarig över redaktionellt innehåll: Michael Röcker (Adress enligt ovan)


Generell information.

Problems with your order
LionsHome är ingen webbutik. Om du har frågor gällande en produkt var god att kontakta den webbutik som listat produkten. Om något problem med någon av webbutikerna skulle uppstå kan du använda ODR-plattformen av EU-komissionen för att nå en uppgörelse: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Hemsida Innehåll
Innehållet försedd på denna hemsida är till för personlig användning. Kopiering och publicering är endast tillåtet med skrivet tillstånd så att innehållet är copyright av LionsHome.

Länkar till andra erbjudanden
LionsHome har inget inflytande över innehållet av länkade hemsidor med detta erbjudande. Operatörerna är ensamt ansvriga över innehållet för de länkade erbjudanden.

Användarinnehåll
På denna platform har aktörer i tredjepart möjlighet att posta inlägg och göra dem offentligt tillgängliga. Vi erbjuder endast den tekniska infrastrukturen till butiken och att hämta denna information. Författaren är ensamt ansvarig över innehållet.

Varumärken
Skyddade varumärken använda i detta erbjudande eller av tredjepart är föremål för bestämmelser från de rådande copyright-lagar och är föremål för ägarnas rätt över de registrarade ägarna. Även produkter utan namngivna ägare är skyddade av tredjepart.

Foto poäng
Vissa använda bilder och illustrationer var tagna från: photodune.com and graphicriver.net.