Om oss

LionsHome är en onlineplattform som fokuserar på tilltalande möbler och heminredning. Vårt uppdrag är att hjälpa inredningsentusiaster att skapa det hem de alltid drömt om. Med 1 500 000 månatliga och unika besökare i nio olika länder har LionsHome blivit en ledande europeisk möbel- och inredningsportal.

I hjärtat av Berlin jobbar vårt team dagligen med att inspirera våra besökare med designidéer, trender, och hjälpsamma tips på hur man kan inreda sitt hem. Vår sofistikerade sökfunktion hjälper dig att hitta rätt produkter för att ge dig inspiration till att skapa ditt drömhem. Det är viktigt för oss att inte bara visa produkter från ledande varumärken och onlinebutiker, utan även inkludera specialister, mindre inredningsbutiker och trendiga nytillskott.

Detta hav av varierande inredningsprodukter får varenda puls av inredningsentusiaster att öka!

Allt till mitt vackra hem

Hos LionsHome kommer du att utforska nya inspirerande idéer för att göra ditt hem vackert och levande.

Inspiration

Låt dig bli förtrollad av våra inredningsexperter från LionsHomes redaktionella team. Med massor av dagliga tips, suveräna designidéer och med de senaste trenderna kan vi hjälpa dig skapa ditt drömboende. Huruvida du väljer att skapa ett rustikt lanthus eller romantisk baroque-design så är valet ditt. Vi fyller hela stil-spektrumet.

Shopping

Hos oss på LionsHome vill vi erbjuda den bästa produktplattformen för möbler och heminredning. Vi har därför ansträngt oss för att vår sofistikerade och finfiltrerade katalog kommer hjälpa dig att hitta din efterlängtade produkt bland 40 miljoner erbjudanden. Med sökfilter kan du välja färg, material, varumärke och prisklass. Vi arbetar med ett stort antal partners som är av stor betydelse för oss, många av våre samarbetspartners är stora väletablerade företag men vi ser även till att samabeta med mindre butiker för att kunna erbjuda exklusiva och personliga produkter.

Bloggare & Experter

LionsHomes bloggnätverk erbjuder en överblick av ledande heminridnings- och livsstilsbloggar. Utöver de teman vårt redaktionella team sätter upp kan du även upptäcka helt nya bloggar med andra teman - som mödraskap och idéer till utsökta recept. Vi sammansätter alla experter till vår hemsida och säkerställer att du inte missar några nya trender.