Om oss

LionsHome är en online-plattform som fokuserar på vacker heminredning och möbler. Vårt uppdrag är att hjälpa alla som älskar ett fint hem och underlätta för dem att göra sig bekväma inom sina egna fyra väggar. Med över 3 miljoner unika besökare varje månad i 10 olika länder är LionsHome nu en av de ledande europeisk online-portalerna för möbler och heminredning.

I hjärtat av Berlin jobbar vårt team dagligen med att inspirera våra besökare med otroliga designidéer, trender, och hjälpsamma tips på hur man kan inreda sitt hem. Vår sofistikerade sökfunktion hjälper dig att hitta rätt produkter från olika butiker inom möbler och heminredning för att ge ny inspiration liv. Det är viktigt för oss att inte bara presentera produkter från ledande varumärken och nätbutiker, utan även inkludera produkter från flera specialiserade leverantörer och små inredningsbutiker samt trendiga nytillskott.

Detta enastående utbud av vackra och unika produkter får varje inredningsentusiasts hjärta att slå snabbare och ger möjlighet till att skapa det perfekta drömhemmet.

Allt till mitt vackra hem

Hos LionsHome kommer du att utforska nya inspirerande idéer för att göra ditt hem vackert och levande.

Inspiration

Låt dig bli förtrollad av våra inredningsexperter från LionsHomes redaktionella team. Med massor av dagliga tips, suveräna designidéer och med de senaste trenderna kan vi hjälpa dig skapa ditt drömboende. Huruvida du väljer att skapa ett rustikt lanthus eller romantisk baroque-design så är valet ditt. Vi fyller hela stil-spektrumet.

Shopping

Hos oss på LionsHome vill vi erbjuda den bästa produktplattformen för möbler och heminredning. Vi har därför ansträngt oss för att vår sofistikerade och finfiltrerade katalog kommer hjälpa dig att hitta din efterlängtade produkt bland 40 miljoner erbjudanden. Med sökfilter kan du välja färg, material, varumärke och prisklass. Vi arbetar med ett stort antal partners som är av stor betydelse för oss, många av våra samarbetspartners är stora väletablerade företag men vi ser även till att samarbeta med mindre butiker för att kunna erbjuda exklusiva och personliga produkter.

Bloggare & Experter

LionsHomes bloggnätverk erbjuder en överblick av ledande heminrednings- och livsstilsbloggar. Utöver de teman vårt redaktionella team sätter upp kan du även upptäcka helt nya bloggar med andra teman - som mödraskap och idéer till utsökta recept. Vi sammansätter alla experter till vår hemsida och säkerställer att du inte missar några nya trender.